Wat kan Measure More voor u betekenen?

Measure More brengt al uw bedrijfs- en werkprocessen in kaart, analyseert het verband ertussen en zorgt voor een onderlinge verbinding. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: normeringen, protocollen, beschrijvingen van wetgevingen, functieomschrijvingen en werkinstructies. Wij streven ernaar om voor u een consistent hoog kwaliteitsniveau in al uw processen te bewerkstelligen en te handhaven, om zodoende de daaruit voortvloeiende output van uw organisatie te waarborgen.
Al ruim 18 jaar zijn wij actief op het gebied van logistiek management. Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen van kleine tot grotere teams (tot +/- 50 medewerkers) en houden hierbij continu de productiviteitsverhoging en omzetverdubbeling van onze klanten in het vizier.

U kunt bij ons terecht voor:

Kwaliteitsmanagement

Als kwaliteitsmanager richt Measure More zich op het beheersen en optimaliseren van alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Hierbij worden fouten en verspillingen geanalyseerd en zichtbaar gemaakt, zodat uw producten en/of diensten een continue verbetering ondergaan.

QHSE-Management

Wanneer Measure More als QHSE-manager binnen uw organisatie acties is, zal er gezorgd worden voor een veilige en gezonde werkplek en toezicht worden gehouden op het naleven van wettelijke kaders. Ook zal er draagvlak voor QHSE worden gecreëerd binnen uw organisatie.

Lean Management

Ook op het gebied van de Lean Management methode hebben wij ruime ervaring. Met deze methode bent u in staat om het kwaliteitsmanagement binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
Kortom, onze kracht ligt in het waarborgen van de kwaliteitsystemen en in het aansturen van personeel en processen binnen bedrijven van klein tot middelgroot formaat met een innovatieve en ondernemende cultuur binnen de Logistieke branche .

Training & Coaching

Regelmatig geeft Michael Maijnard (de oprichter van Meaure More) spreekbeurten, trainingen en één-op-één coachingsgesprekken op het gebied van de (maatschappelijke) ontwikkeling van de mens. Het is zijn passie om mensen verder te helpen in het leven zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Dit heeft ook grote voordelen voor u organiatie.